Nis

Akademi Destek 12. Sınıf öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenleri Üzeyir Aydoğmuş ile İl Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapılan “Zamanı verimli kullanmak için yapay zekâ uygulamalarının tanıtımı” konulu sunuma katıldılar. Çok verimli geçen program için emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

21 Mart Türk Dünyası Toplulukları Haftası Programı; Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından konferans salonunda gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz konferans salonunda sektör ve işletme temsilcileri katılımıyla İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Fatih de iftar saati...Ramazan ayı Öğretmen öğrenci iftar buluşması programımız 22 Mart Cuma akşamı okulumuz spor salonunda gerçekleşti. Öğretmen ve öğrencilerimizden oluşan 600 kişilik iftar organizasyonumuza desteklerinden ötürü idarecilerimize, öğretmenlerimize ve okul aile birliği başkanımıza teşekkür ederiz. Biz birlikte güzeliz.

Mrt

Her kitap; sıkı bir dost, içinde mucizeleri barındıran bir dünya ve uçsuz bucaksız bir serüvendir. 25-31 Mart Kütüphaneler Haftasını kutlamak amacıyla okulumuz kütüphanecilik kulübü danışman öğretmenleri Hayrünisa GİRGİN ve Münevver AKARSU Konya il Halk Kütüphanesine gezi düzenledi. Kütüphanenin işleyişi ve kitaplar hakkında bilgi alan öğrencilerimiz "Her yerde kitap okurum." sloganıyla Alaaddin Tepesi'nde kitap okuma etkinliği yaptılar.

Mrt

22 Mart Dünya Su Günü Etkinliği Çevre Koruma Değerler Çedes kulübü danışman öğretmen ve öğrencileri tarafından bugün konferans salonunda öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.  Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Konya İl Afad görevlileri tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine Afad Farkındalık Eğitimi tahliye deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü kapsamında düzenlenen Afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere okul müdürümüz Adem Baturay tarafından ödülleri verildi. Dijital tasarım dalında Amp 11/B sınıfından Gökhan Özbalcı 1. Amp 11/B sınıfından Deniz Bilgin 2. ve Amp 10/A sınıfından Muhammed Eyüp Savcı 3. oldu. Çizim tasarımı dalında ise Amp 11/B sınıfından Esma Şehade 1. Atp 9/A sınıfından Şükran Sena Gür 2. ve Amp 10/B sınıfından Dilara Ateş 3. oldu. Emekleri için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yarışmayı organize eden Münazara Medeniyet Kulübü Öğretmenlerimize özellikle de Türk Dili Edebiyatı öğretmenimiz Ferah Özdemir’e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bir destanın yazıldığı 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor; törende emeği geçen Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Salih Tuncer 'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Çanakkale Geçilmez

Mrt

4-7 Mart’ta Antalya’da yapılan TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Yarışması Konya Bölge Finalinde Elektrik Elektronik Bölümü 11.sınıf Öğrencileri Yunus Emre Özbek, İsmail Akdağ ve Musa İçel Danışman Öğretmenleri Enver Demirtaş ile Baş Hareketiyle Kontrol Edilebilen Yarı Otonom Akıllı Tekerlekli Sandalye ile okulumuzu temsil ettiler. Öğretmen ve Öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı’mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ‘’Milli Marş’’ olarak kabul edilişinin 103. yıl dönümünü kutlamak amacıyla okulumuz öğrencileri tarafından pano hazırlandı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda Deprem farkındalık eğitimi videoları izlenerek deprem ve tahliye tatbikatları gerçekleştirildi.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası programı okulumuz Yeşilay kulübü danışman öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı eğitici bilgilendirme sunumu ile bugün konferans salonunda sunuldu.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Şehrimiz İmzamız" projesi kapsamında ATP 12 A sınıfı öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Hayrünisa GİRGİN ile Sille gezisi yaptılar. Tarihi mekânları yerinde görme imkânı bulan öğrencilerimiz güzel havanın tadını çıkararak doğa yürüyüşü ile gezilerini tamamladılar.

Mrt

Okullar Sıfır Atık İçin Yarışıyor yarışması kapsamında Selçuklu Belediyesinde görevli Çevre Mühendisleri Özlem Tekelioğlu ve Büşra Koruluk öğrenci ve öğretmenlerimize Sıfır Atık bilinci konusunda eğitim semineri verdiler. Kendilerine teşekkür ediyor okulumuz öğrencilerinden de çevre hassasiyeti konusunda güzel çalışmalar bekliyoruz.